به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین آشتیانی، شب گذشته در نخستین هماندیشی عمارهای ولایت که در مؤسسه تخصصی خطابه امیر بیان، در قم برگزار شد، در سخنانی به تبیین شرایط مسلمانان در جنگ احزاب پرداخت.
وی با اشاره به این که در این جنگ تمامی کفر جمع شده بودند تا مسلمانان را از میان برده، نبی مکرم اسلام(ص) را کشته و اثری از اسلام باقی نگذارند، افزود: امروز نیز شاهدیم که تمامی کفر و دست نشاندههای آنها، دست در دست هم داده و برای نابودی نظام اسلامی تلاش میکنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: شرایط مسلمانان در جنگ احزاب، عیناً همان شرایطی است که امروز نظام اسلامی با آن روبروست؛ ما باید مانند مسلمانان صدر اسلام، خود را در برابر این هجمهها محکم کنیم و بدانیم این توطئه نیز از بین خواهد رفت.
وی با اشاره به آیه «لقد کان فی رسول الله اسوه الحسنه» در سوره احزاب، افزود: این که خداوند این آیه را درمیان آیات سوره احزاب که تبیین کننده جنگ احزاب میباشد، آورده است، یعنی یکی از مهمترین ابعاد اخلاقی نبی مکرم اسلام(ص)، جنبه شجاعت و مدیریت ایشان است.
حجتالاسلام والمسلمین آشتیانی ادامه داد: امروز نیز این سیره نبوی در مقام معظم رهبری وجود دارد؛ هما نطور که اصحاب نبی اکرم(ص) در جنگها و اوضاع خطرناک، خود را در پناه ایشان قرار میدادند، امروز نیز مقام معظم رهبری در اوضاع فتنه و خطر، پناه همگان است.
وی افزود: در اوضاع غبارآلود فتنه 88 و در آن کارزار سخت، مقام معظم رهبری پناه همگان بود؛ ایشان با الگویی که از نبی مکرم اسلام(ص) گرفتهاند، توانستند با شجاعت و مدیریت هوشمندانه این فتنه را خاموش سازند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه به تبیین برخی ویژگیهای اخلاقی نبی مکرم اسلام(ص) پرداخت و گفت: پیامبر(ص) همواره نسبت به اوضاع مسلمانان حساس و هوشیار بود و با این رویکرد، فتنهها را خاموش میساخت؛ امروز نیز ما وظیفه داریم که نسبت به اوضاع کشور و خطرهایی که جامعه را تهدید میکند، هوشیار باشیم.
وی افزود: در شرایطی که دشمن با ابزارهای مختلف و صرف سرمایههای هنگفت به دنبال ضربه زدن به نظام اسلامی است، اگر حوزه علمیه لحظهای غافل بماند، خسارتهای جبرانناپذیری را شاهد خواهد بود.
حجتالاسلام والمسلمین آشتیانی با اشاره به روایتی از امام معصوم(ع) مبنی بر این که نزدیکان و اصحاب مورد علاقه پیامبر(ص) کسانی بودند که روحیه برابری، برادری و فداکاری نسبت به دیگران داشتند، افزودند: امام خمینی(ره) با چنین روحیهای توانستند مردم را باخود همراه سازند و استبکار جهانی شرق و غرب را کنار بزند.
وی در پایان افزود: نبی مکرم اسلام(ص) در حرکت معتدل بود، زبانش به سخن بیهوده نمیرفت و با مردم به خوشرویی رفتار میکرد.